İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Şehit Üsteğmen Arif Kalafat İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında 2-F sınıfı öğrencimiz Çağan Eymen ÖZSOY ilçe 1.si olmuştur. Kendisini ve öğretmenini tebrik ediyoruz.

İlkokul Okul Aile Birliğimizin Ocak ayı gelir gider durumu tablodaki gibidir.

Ock

Öğrencilerimiz minik dostlarımız için kulübe ve yuva inşa ederek çeşitli bölgelerde kullanımlarını sağladılar. Çevremize ve diğer canlılara değer veren öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz geleneksel sanatlarımızdan Ebru Sanatını hem öğrendi hem de uyguladı.

Ock

4. sınıf öğrencilerimiz Özel Eğitim Öğrencileri ile birlikte etkinlikler yaptı. Onların akranlarıyla kaynaşması amaçlı çalışmalar yıl boyu devam edecektir.

Ock

Çevreye duyarlı öğretmen ve öğrencilerimiz "Atık Yağ Toplama Çalışması" başlattı. Çekmeköy Belediyesi ile işbirliği halinde yürütülen çalışmamız yıl boyu sürecek ve öğrencilere bilinçlendirme eğitimi de verilecektir.

Ara

Okulumuzda öğrenci ve velilerimizle ücretsiz sinema günleri gerçekleştirildi. Çocuklar ve velilerimiz güzel vakit geçirirken okullarıyla da kaynaşma fırsatı oluştu.

Ara

Veli Akademileri Projesi kapsamında tüm velilerimize Rehber Öğretmenimiz Kevser Yıldırım tarafından 'Çocuklarda Öz Güven ve Sorumluluk Becerileri Eğitimi' verilmiştir.

Ara

Okul bahçemizin her köşesine çocuk oyunları ve etkinliklere uygun çizgi çalışmaları yapıldı. Çalışmalarda bize destek veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Ara

Öğrenci ve öğretmenlerimiz Kidzania'da harika bir gün geçirerek, hem eğlenip hem de öğrendiler...

Ara

1-F sınıfı öğretmenimiz Pınar Aydeniz ve öğrencileri Şile'de bulunan "Masal Evi"ne giderek hem doğanın hem de kitapların tadını çıkardılar.

Ara

OPET ve Milli Eğitim bakanlığımızın yürüttüğü 'Trafik Dedektifi Projesi' kapsamında okulumuz 2.sınıf öğrencilerine seminer verildi.

Ara

Çocuklarımızı bilinçlendirmek, tükettikleri ürünlerin farkında olmalarını sağlamak ve sağlıklı ürünlerle tanıştırmak adına; Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasını okulumuzda kutladık. Bir hafta boyu süren etkinliklere öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımı ve katkısı olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Milli Eğitim bakanlığının yeni yönetmeliğine uygun olarak ders giriş çıkış ve teneffüs süreleri yeniden belirlenmiştir.

Ekm

Okulumuzda CodeWeek haftası etkinlikleri öğretmenimiz Tülin Civelek koordinatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlikler sonucunda okulumuz ve öğretmenimiz sertifika almıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.